Är du intresserad av att vara med i styrelsen 2024/2025?

Den 11 maj är det dags för vägföreningens årsstämma. Vi i valberedningen har påbörjat arbetet med att hitta förslag till styrelse. Är du intresserad av att vara med i styrelsen eller känner du någon som borde vara med i styrelsen så hör av dig till Anette, Cedric eller Karin.

Det är toppenbra om du har tidigare erfarenhet av styrelsearbete men det är inget krav utan engagemanget är viktigast. Har du ingen tidigare erfarenhet av styrelsearbete så får du en introduktion. Se gärna på hemsidan vad uppgiften för Vägföreningens styrelse är:  Föreningens stadgar

Välkommen att nominera dig själv eller någon du tycker vore lämplig. Nomineringen behöver vi få senast den 31/3.

Vi i valberedningen är:
Karin Zachrisson, tel: 070-7731000     mejl: zachrisson64@gmail.com
Cedric Hanneberg, tel: 070-3516311 mejl: channeberg@hotmail.com
Anette Snejbjerg, tel: 070-6363668 mejl: anette@snejbjerg.se

Hoppas vi hörs önskar vi med
varma hälsningar!
Karin, Anette och Cedric